Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس خبرگزاری روسی اسپوتنیک نوشته است : اینکه آمریکایی ها شروع کرده اند نیروهای خود را از پایگاه العدید در قطر خارج کنند و به اردن ببرند هم نکته دیگری است که شک و شبهه های زیادی ایجاد می کند که هدف چیست؟ دراین متن منتشر شده می خوانیم: پس از ناکامی اوباما در به آشوب کشیدن غرب ایران با راه اندازی داعش این روزها به نظر می آید اینکه برخی باور دارند این طالبان با آن طالبان بیست سال پیش متفاوت است تصوری خیلی قابل باور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال طالبان، طالبان است و آنها ایدئولوژی فکری خود را دارند.ممکن است برخی اعضای طالبان طی سالهای گذشته به دلیل حضور آمریکایی ها در افغانستان کرنش کرده باشند و به سمت پناه گرفتن در ایران و بالطبع برقراری ارتباط با ایرانی ها روی آورده باشند اما در نهایت هیچ بعید نیست که پس از اینکه آنها مجددا قدرت را در افغانستان به دست گرفتند دوباره به مواضع قبلی خود بر علیه ایران برگردند.

ما در موارد زیادی در سوریه با چنین رفتارهایی از گروه هایی که سالها نان ایرانی ها را خوردند مواجه شدیم.البته بماند که بازگشت طالبان به قدرت فقط برای ایران تهدید به حساب نمی آید و بلکه تهدیدی بالقوه برای کل منطقه از جمله چین و روسیه و پاکستان هم هست.خوب اگر این نیروها در اردن باشند سربازان آمریکایی بیشتر می توانند سپر بلای اسرائیل شوند و همچنین از گزند حمله موشک های کوتاه برد ایران در امان خواهند بود.با توجه به حملاتی که  اخیرا آمریکایی ها درعراق بر علیه نیروهای الحشد الشعبی شروع کرده اند به نظر می رسد که قصد و منظوری غیر قابل پیش بینی در کار است که آمریکایی ها نیاز می بینند نیروهای خود را از ایران دور کنند.در واقع می توان گفت حضور این نیروها در منطقه یک تهدید از و خروج اعلام نشده آنها تهدیدی دیگر.خروج این نیروها از دایره اول نزدیک به ایران میتواند این شائبه را ایجاد کند که شاید آمریکایی ها نقشه هایی برای ایران در ذهن دارند.برخی تصور می کنند که چون دولت جدید آمریکا مقابله با چین و روسیه را در اولویت خود دارد پس احتمالا می خواهد فعلا ایران را ول کند.چنین تصوری مقداری ساده لوحانه است.آمریکا 7500 ملیارد دلار خرج نکرده که یک باره منطقه را خالی کند.

حتی شاید هم خود آمریکایی ها می خواهند چنین ذهنیتی برای ایرانی ها پیش آید تا ایرانی ها حالت آماده باش خود را کم کنند و بعد دست به شبیخون بزنند.بعید به نظر می آید آمریکایی ها فعلا در صدد لشکر کشی به ایران باشند چون در چنین حالتی آنها نیاز خواهند داشت پایگاه های لژستیک آنها در منطقه در اختیار باشند.آنچه تصور می شود این است که آمریکایی ها شاید برنامه ای در ذهن داشته باشند مبنی بر اینکه به یکباره در حالی که بحث در مورد مذاکرات هسته ای است ایرانیها را غافلگیر کنند و یک حمله وسیع به تاسیسات هسته و حتی شاید زیر بنایی ایران بزنند.

به یکباره صدها هواپیمای خود را به پرواز در بیاورند تا صدها نقطه در ایران را هدف قرار دهند و بعد دیگر عقب بنشینند.

حتی برخی باور دارند در حین مذاکره و گفتگو و شاید اگر مطمئن شدند نمی توانند آنچه می خواهند را از طریق مذاکره به دست بیاورند ممکن است آمریکایی ها بخواهند با کمک اسرائیلی ها به ایرانی ها شبیخون بزنند.

و به همین دلیل هم می خواهند سربازان خود را اطراف ایران دور کنند تا نیروهایشان از شر انتقام ایران در امان باشند.

البته نمیتوان توان دفاعی ایران را هم نادیده گرفت و نباید تصور کرد که اگر نیروهای آمریکایی مقداری از ایران دور می شوند دیگر در دسترس ایرانیها نیستند.

فقط زمانی که آنها به خاک آمریکا برگردند می تواند خیالشان راحت باشد که دور از انتقام ایرانیها هستند.

اظهارات امروز آقای علی ربیعی سخنگوی دولت ایران مبنی بر اینکه اسرائیلی ها موفق شدند درتاسیسات هسته ای ایران در کرج تخریب انجام دهند هم این واهمه را ایجاد می کند که چطور اسرائیلی ها تا این حد موفق شده اند درون ایران نفوذ کنند که بتوانند در کرج، یعنی بیخ گوش تهران، عملیات انجام دهند.

به حال اگر چنین باشد شاید حتی آنها نیاز نداشته باشند یک عملیات وسیع از خارج انجام بدهند بلکه در همین داخل هم مزدوران و عوامل خفته ای داشته باشند که سر به زنگاه آماده ایجاد آشوب و حتی عملیات تروریسیتی و خرابکارانه درون ایران باشند.

با این شرایط به نظر می آید الأن وقت آن است که نیروهای امنیتی ایران نظارت خود بر مرزها و درون مرزها را دوچندان کنند تا ببینند نقشه جدید آمریکا واسرائیل چیست.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد آمریکایی ها ایرانی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۱۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف ارسال سلاح از آمریکا به اسرائیل به دلیل اختلاف بر سر حمله به رفح

دولت بایدن در بحبوحه تشدید اختلافات با اسرائیل بر سر حمله به رفح، ارسال محموله بمب هایی به اسرائیل را متوقف کرده است.

به گزارش عصرایران، روزنامه آمریکایی "نیویورک تایمز" با انتشار گزارشی در این باره به نقل از مقامات آمریکایی نوشت: ایالات متحده هفته گذشته ارسال محموله حاوی 3500 بمب را به اسرائیل به دلیل نگرانی در مورد استفاده از آنها در یک حمله بزرگ علیه شهر رفح در جنوبی ترین نقطه نوارغزه، متوقف کرد.

بر اساس این گزارش: مقامات دولت آمریکا سه‌شنبه شب گفتند، بایدن، هفته گذشته ارسال تسلیحات به اسرائیل را متوقف کرد تا از استفاده از سلاح‌های ساخت آمریکا در یک حمله همه جانبه و طولانی‌مدت به شهر رفح جلوگیری کند که نشانه‌ای از شکاف فزاینده بین ایالات متحده و اسرائیل در مورد هدایت جنگ در غزه است.

به گفته مقامات آمریکایی، بایدن ارسال 1800 بمب 2 هزار پوندی و 1700 بمب 500 پوندی را از بیم استفاده از آنها در حمله به رفح متوقف کرده است. دولت بایدن همچنین در حال بررسی این است که از انتقال‌ کیت‌های هدایتی که بمب‌ها را تبدیل به مهمات هدایت شونده دقیق می کند، جلوگیری کند.

به نوشته نیویورک تایمز: این اولین بار از زمان آغاز جنگ غزه است که  بایدن از قدرت خود برای محدود کردن انتقال تسلیحات به عنوان ابزاری برای تاثیرگذاری بر رویکرد اسرائیل به جنگ غزه استفاده می کند. تعدادی از متحدان دموکرات بایدن در کنگره هفته‌ها از او خواسته‌اند که ارسال تسلیحات به اسرائیل را محدود یا متوقف کند، کاری که او تاکنون به دلیل حمایت قوی از تلاش برای نابودی حماس از انجام آن امتناع کرده است.

مقامات اسرائیلی اوایل این هفته در گفتگو با وبگاه آمریکایی" آکسیوس " توقف ارسال تسلیحات از سوی آمریکا را فاش کردند، اما مقامات آمریکایی تا سه شنبه شب از تایید آن چه در جلسات توجیهی و چه به طور خصوصی خودداری کرده بودند. 

این واقعیت که آنها در نهایت این کار را انجام دادند، نشانگر این است که چقدر ناامیدی درباره توجه مقمامات اسرائیل به هشدار آمریکا در میان مقامات دولت بایدن در حال افزایش است. مقامات آمریکایی بارها در مورد عملیات بزرگ در رفح که می تواند منجر به تلفات گسترده غیرنظامیان شود به مقامات دولت نتانیاهو هشدار داده اند. تایید توقف ارسال تسلیحات تنها چند ساعت پس از گسیل تانک های اسرائیلی به این شهر در جنوب غزه صورت گرفت.

یکی از مقامات آمریکایی گفت که دولت بایدن ماه گذشته زمانی که مشخص شد اسرائیل در حال تصمیم گیری در مورد حمله به رفح است، بررسی عدم ارسال  محموله های تسلیحاتی را آغاز کرد. بایدن در ابتدا این موضع را گرفت که اسرائیل نباید بدون برنامه ای برای به حداقل رساندن تلفات غیرنظامیان به رفح حمله کند، اما در هفته های اخیر کاخ سفید به طور فزاینده ای نشان داده است که حتی معتقد نیست چنین طرحی ممکن باشد.

اسرائیل روشن نکرده است که آیا در آستانه آغاز حمله به رفح است یا خیر، اما در چند روز گذشته اقداماتی را انجام داده است که به نظر می رسد به این سمت حرکت می کند. نیروهای اسرائیلی دستور تخلیه 110 هزار غیرنظامی از رفح را صادر کردند و در پاسخ به حمله موشکی حماس که منجر به کشته شدن 4 سرباز اسرائیلی در آخر هفته شد، حملات هوایی را علیه اهدافی در مناطق مرزی این شهر انجام دادند.

اسرائیل ورود تانک ها به رفح و تصرف گذرگاه مرزی این شهر با مصر را در روز سه شنبه، "عملیات محدودی" برای از بین بردن جنگجویان حماس و زیرساخت های مرتبط با حمله موشکی خواند.

 به نظر نمی‌رسد که این اقدامات پیشتاز حمله بزرگ‌تری باشد که اسرائیل وعده داده است. اما به نظر می رسد که دستور تخلیه و تحرکات نظامی محدود به منظور حفظ فشار بر حماس در حالی که مذاکره کنندگان در قاهره برای گفتگو در مورد توافق آتش بس احتمالی ملاقات می کنند، بوده است.

بایدن در سخنرانی اوایل روز سه شنبه در مراسم یادبود هولوکاست در کنگره هیچ اشاره ای به تصمیم خود برای جلوگیری از ارسال بمب به اسرائیل نکرد، اما حمایت خود از اسرائیل را تکرار کرد. او گفت: "تعهد من به امنیت مردم یهود، امنیت اسرائیل و حق وجودی آن به عنوان یک کشور مستقل یهودی، حتی زمانی که ما با آن مخالفت کنیم، آهنین است."

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کاخ سفید: همچنان با حمله اسرائیل به رفح مخالفیم جان کربی: اسرائیل به آمریکا اطمینان داد که عملیات رفح محدود است هشدار تخلیه بخش هایی از رفح برای حمله اسرائیل 

دیگر خبرها

  • اتمام حجت هسته‌ای ایران با اسرائیل و آمریکا | موجودیت ایران تهدید شود، دکترین هسته‌ای خود را تغییر می‌دهیم | اگر اسرائیل به حمله ایران پاسخ می داد...
  • احتمال عبور آمریکا و اروپا از نتایاهو پس از حمله به رفح/ حکم تعقیب جنایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی عملیاتی خواهد شد؟
  • توقف ارسال سلاح از آمریکا به اسرائیل به دلیل اختلاف بر سر حمله به رفح
  • زاخارووا: در صورت تحقق تهدیدهای لندن، احتمال حمله روسیه به تاسیسات نظامی انگلیس وجود دارد
  • در صورت تحقق تهدیدهای لندن، احتمال حمله روسیه به تاسیسات نظامی انگلیس وجود دارد
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد